Jump to Navigation

Διοργάνωση Αγώνα Σκυταλοδρομίας από τον H-MGA - 23/2/2016

                                  

                                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                

 Ο Σύλλογος Μυασθενών Ελλάδος (H-MGA), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων-δράσεων για την ευρωπαική εβδομάδα μυασθένειας (EuroMyasthenia Week)και την ημέρα σπανίων παθήσεων (Rare’s Day), διοργανώνει στο κλειστό γήπεδο του ΜΕΤΣ (Μουσούρη Μάρκου 70, 11636 Παγκράτι), και σε συνέχεια της περσινής αντίστοιχης εκδήλωσης από το σωματείο “ Αγγελοι Γης”, στις 28/2/2016, ημέρα Κυριακή, και ώρα 11.00,  τον 2ο Αγώνα Σκυταλοδρομίας υπό την αιγίδα του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α,  με την συμμετοχή και συνεργασία συλλόγων ασθενών, έχοντας σαν σκοπό την ανάδειξη των σπανίων παθήσεων.


 Σε αυτό τον αγώνα, δεν θα υπάρξουν νικητές και ηττημένοι, αλλά όλοι μαζί, σε μία κίνηση αλληλεγγύης και πνεύματος συνεργασίας, θα περάσουμε την σκυτάλη ο ένας στον άλλο ,δείχνοντας ζωντανή εικόνα ενότητας και ελπίδας.

 Ελάτε λοιπόν με τις οικογένειες σας, τους φίλους και αγαπημένους σας, να τιμήσουμε το νόημα της ημέρας αυτής και να δείξουμε την δύναμη της ψυχής μας.

 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, και ελπίζουμε με την συμμετοχή όλων μας, να έχουμε μία πετυχημένη δράση, η οποία θα στείλει ενωτικό μήνυμα προσδοκίας καλύτερων πραγμάτων για το μέλλον σε όλη την Ευρώπη.

 

Με εκτίμηση,

Η  Πρόεδρος

Νάντια  Σπίγγου

 

 

 



Main menu 2

Article | by Dr. Radut