Jump to Navigation

Σεμινάριο Συλλόγου στο Αιγινήτειο - 10/11/2009

Φίλες και φίλοι του Συλλόγου,

με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση σεμιναρίου με συνεργασία του Συλλόγου μας και της Νευρολογικής Κλινικής του Αιγινητείου Νοσοκομείου και του Εργαστηρίου Μοριακής Νευροβιολογίας και Ανοσολογίας του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009, από τις 9.30 π.μ. έως τις 13.30μ.μ. Το Αιγινήτειο Νοσοκομείο βρίσκεται κοντά στη στάση "Μέγαρο Μουσικής" του Μετρό. Στο σεμινάριο οι γιατροί της Νευρολογικής Κλινικής κ. Ρέτζος και κα Ζούβελου, θα εστιάσουν τις ομιλίες τους πάνω σε σύγχρονα θέματα, τα οποία αφορούν την Μυασθένεια Gravis και συγκεκριμένα στα νέα θεραπευτικά πρωτόκολλα, τις σύγχρονες μεθόδους θυμεκτομής, τις παρενέργειες των κορτικοειδών, τα ενδεχόμενα προβλήματα κατά την εγκυμοσύνη των γυναικών μυασθενών, κ.α. Επιπλέον θα απαντήσουν σε γενικά ερωτήματα σχετικά με τη Μυασθένεια, που θα τους θέσουν οι παρευρισκόμενοι ασθενείς και φίλοι.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου, την ίδια ημέρα, στις 15.00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί μια μικρή δεξίωση για τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους μας, στο ξενοδοχείο "ALEXANDROS" (Τιμολέοντος Βάσσου 8, 115 21 Αθήνα, τηλ. 210 6400720, e-mail: info@airotel.gr), το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Ινστιτούτο Παστέρ. Στη συνάντηση αυτή θα γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας και όλοι μαζί, παλιά και νέα μέλη, θα ανταλλάξουμε απόψεις για θέματα που μας αφορούν.

Είμαστε σίγουροι ότι θα πλαισιώσετε την προσπάθειά μας με την ενεργή συμμετοχή σας στο σεμινάριο και τη συνάντηση που θα ακολουθήσει.

Εκ μέρους του Συλλόγου Μυασθενών Ελλάδος,

Ο Πρόεδρος,
Γιώργος Μακρής

 



Main menu 2

Article | by Dr. Radut