Jump to Navigation

Συμπλήρωση ερωτηματολογίου στα πλαίσια έργου ERASMUS+: Smart Solutions - 25/6/2021

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
 
ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ  & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
 
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
 
Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Εφαρμογών
 
Πανεπιστημιούπολη, Ρίο, 26 500 Πάτρα
 
Τηλ: +302610996440, gialelis@ece.upatras.gr
 
 
 
Συμπλήρωση  ερωτηματολογίου για τη συλλογή δεδομένων σχετικά με τις απαιτήσεις των μαθητών / φοιτητών με ειδικές ανάγκες στην εκπαίδευση στα πλαίσια του έργου   ERASMUS+ 2020-1-LV01-KA203-077455 στο οποίο συμμετέχει το Πανεπιστήμιο Πατρών
 
<--break->
 
Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,
 
επικοινωνώ μαζί σας με αφορμή το έργο ERASMUS+ 2020-1-LV01-KA203-077455 με τίτλο: «Έξυπνες λύσεις για την υποστήριξη της μάθησης των μαθητών / φοιτητών με αναπηρίες στην εκπαίδευση» στα πλαίσια του οποίου πρόκειται να εφαρμοστούν καινοτομικές ψηφιακές τεχνολογίες με στόχο την υποστήριξη και τη βελτίωση της διαδικασίας της μάθησης, σε μαθητές / φοιτητές με ειδικές ανάγκες, στην εκπαίδευση συμβάλλοντας αφενός μεν στην κατανόηση των ειδικών αναγκών αλλά και αναδεικνύοντας τα απαραίτητα πλαίσια αξιολόγησης για την εφαρμογή ειδικών εξατομικευμένων προγραμμάτων υποστηρικτικής μάθησης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα του έργου: https://sssd-he.liepu.lv/.
 
Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου, έχουν σχεδιαστεί μια σειρά από δράσεις οι οποίες αναμένεται να έχουν θετική επίδραση στους εξής τομείς:
 
Στην αξιολόγηση των αναγκών των μαθητών / φοιτητών με ειδικές ανάγκες
Στην παροχή πρόσβασης στους μαθητές  / φοιτητές με ειδικές ανάγκες σε ειδικά εξατομικευμένα προγράμματα υποστήριξης της μάθησης
Στην αύξηση της συμμετοχής των μαθητών  / φοιτητών με ειδικές ανάγκες στην εκπαίδευση
·         Στην διάθεση ψηφιακού μαθήματος σχετικά με τη χρήση υποστηρικτικών ψηφιακών τεχνολογιών στην εκπαίδευση
 
Στο πλαίσιο της δράσης της αξιολόγησης, όλα τα πανεπιστήμια που συμμετέχουν στο έργο, συνέταξαν ένα ειδικά διαμορφωμένο ανώνυμο ερωτηματολόγιο προκειμένου να συλλέξουν τις απαιτήσεις των μαθητών / φοιτητών με ειδικές ανάγκες. Το Πανεπιστήμιο Πατρών απευθύνεται σε εσάς ζητώντας τη βοήθειά σας στη διανομή του ειδικού ερωτηματολογίου στα μέλη σας που ενδιαφέρονται να το συμπληρώσουν. Η συμβολή σας στην υλοποίηση του έργου μας μέσω αυτής σας της δράσης είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς θα μας δώσει τη δυνατότητα να μάθουμε από τους άμεσα ενδιαφερόμενους τις ανάγκες τους και τα ζητήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωπες και αντιμέτωποι στην προσπάθειά τους να λάβουν μόρφωση. Το ειδικό ανώνυμο ερωτηματολόγιο βρίσκεται στο σύνδεσμο: https://sssd-he.liepu.lv/survey/web/ .
 
 
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσπάθεια που θα καταβάλετε και είμαστε στη διάθεσή σας αν χρειαστούν περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις.
 
 
 
Δρ. Ιωάννης Γιαλελής
 
Επιστημονικός Υπεύθυνος Έργου
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Main menu 2

Article | by Dr. Radut