Jump to Navigation

Αποδελτίωση του 2ου Αγώνα Σκυταλοδρομίας(ΜΕΤΣ) - 28/2/2016

Ο Σύλλογος Μυασθενών Ελλάδος, με την αμέριστη συμπαράσταση και των άλλων συλλόγων  που συμμετείχαν, έφερε σήμερα, 28/2/2016, σε πέρας, τον 2ο συμβολικό Αγώνα Σκυταλοδρομίας, στα πλαίσια των δράσεων- εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων και Πανευρωπαικής Εβδομάδας Μυασθένειας. Στον γνώριμο μας χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του ΜΕΤΣ από την προηγούμενη χρονιά, περάσαμε την σκυτάλη της συνεργασίας και της αλληλεγγύης, ο ένας στον άλλο, σε μία αλληγορία του καθημερινού μας αγώνα όλων για επιβίωση και καλύτερη ζωή. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και την βοήθεια τους, σε μία διοργάνωση που πλέον γίνεται θεσμός.

Το  ΔΣ

Μαζί μας ήταν:

Ο σύλλογος HELLESCC (νόσος του Crohn), ο σύλλογος  VHL, ο σύλλογος της Οζώδους Σκλήρυνσης, ο σύλλογος  ΑΡΕΝΑ (ινομυαλγία), ο σύλλογος NF (νευροινωμάτωση), ο σύλλογος  ΠΕΑ (αμφιβληστροειδοπάθειες), ο σύλλογος της Κυστικής  Ίνωσης, ο σύλλογος Αγγελοι Γης (Rett), ο σύλλογος Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος, ο σύλλογος Λυσοσωμικών, o σύλλογος Το Μέλλον.

Επίσης υπήρχε εκπρόσωπος της ΠΕΣΠΑ (Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων) και εκπρόσωπος του ευρωπαικού οργανισμού για τις σπάνιες παθήσεις Eurordis



Main menu 2

Article | by Dr. Radut