Jump to Navigation

Απολογισμός Συνάντησης 22-10-2008

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, για άλλη μια φορά, στην ιδιαίτερα επιτυχή ενημερωτική συνάντηση των μελών και φίλων του Συλλόγου Μυασθενών Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008, στο αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, αλλά και για τη συνεχή υποστήριξή τους σε κάθε μας βήμα.

 
 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Καθηγητή Νευρολογίας κ. Θεόδωρο Παπαπετρόπουλο για το ενδιαφέρον του για τον Σύλλογο και την τόσο κατατοπιστική ομιλία του για τις μεθόδους αντιμετώπισης της μυασθένειας σήμερα και κυρίως για την υπομονή και την καλή του διάθεση να απαντήσει στις ερωτήσεις μας.

 
 

Επίσης ευχαριστούμε τον Καθηγητή Βιοχημείας κ. Σωκράτη Τζάρτο για τον ενθουσιασμό και το συνεχές ενδιαφέρον του για τον Σύλλογο που αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους εμάς.

 
 

 

 
Στη συνάντηση έγινε μια σύντομη παρουσίαση τριών ομάδων εργασίας για:
 
- την ψυχολογική υποστήριξη των μελών του Συλλόγου
- τη νομική υποστήριξη των αιτημάτων των μελών

- τις δημόσιες σχέσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου

 
 

 

 
 

Η ανταπόκριση των μελών ήταν μεγάλη και οι ομάδες ξεκινούν και επισήμως το δύσκολο έργο τους, με την ανάληψη της συντονιστικής τους ευθύνης από μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, αλλά και με τη συμπαράσταση και τη βοήθεια όλων. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα για τις δράσεις της καθεμιάς από αυτές.

 
 

Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε όλους στην επόμενή μας συνάντηση.

 
 

 



Main menu 2

Article | by Dr. Radut