Jump to Navigation

Διεθνές Συνέδριο για τη Μυασθένεια στο Παρίσι - 10/11/2009

Το Δίκτυο Euromyasthenia διοργανώνει το ετήσιο Διεθνές Συνέδριο για τη Μυασθένεια, στο Παρίσι, στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2009. Στο συνέδριο αυτό θα συμμετάσχουν πολλοί ειδικοί στη Μυασθένεια, κλινικοί ιατροί και ερευνητές από όλο τον κόσμο και θα γίνουν παρουσιάσεις της προόδου επιστημονικών και κλινικών ερευνών.

Στο τέλος της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου, θα γίνει μία συζήτηση που θα είναι αφιερωμένη στις απαντήσεις ερωτημάτων των ασθενών με Μυασθένεια. Για το λόγο αυτό, οι ασθενείς καλούνται να υποβάλλουν εγκαίρως (όχι αργότερα από τις 15 Νοεμβρίου 2009) τα ερωτήματά τους διαμέσου της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας του Δικτύου, που μπορείτε να επισκεφτείτε πατώντας στον αντίστοιχο σύνδεσμο. Με αυτό τον τρόπο τα ερωτήματα αυτά θα μπορούν να απαντηθούν από τους αρμόδιους ειδικούς την προκαθορισμένη ημέρα.

Όσοι από τους ασθενείς με Μυασθένεια επιθυμούν, μπορούν να παρευρεθούν στη συζήτηση. Δεν υπάρχει εισφορά εγγραφής για τους μυασθενείς. Μετά το πέρας του συνεδρίου, είναι πιθανό η συζήτηση αυτή να δημοσιευτεί βιντεοσκοπημένη, στην ιστοσελίδα του Δικτύου Euromyasthenia, έτσι ώστε όλοι οι μυασθενείς να ωφεληθούν από τις απαντήσεις των ερωτημάτων.

Ο Σύλλογος Μυασθενών Ελλάδος θα εκπροσωπηθεί στο συνέδριο από τον Πρόεδρο, κ. Γιώργο Μακρή και την Γραμματέα, κ. Ελισάβετ Γλύκα.

 



Main menu 2

Article | by Dr. Radut