Jump to Navigation

Ο Σύλλογος Μυασθενών στην ημερίδα του iatronet.gr ”Βήματα ασθενών”, με θέμα την χρηματοδότηση των συλλόγων ασθενών 20/05/2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Παστέρ η πρώτη εντός του 2017 και τέταρτη κατά σειρά ημερίδα του iatronet.gr ”Βήματα ασθενών”, με θέμα την χρηματοδότηση των συλλόγων ασθενών. 

Στην ημερίδα παρέστησαν πολλοί σύλλογοι ασθενών (Εικόνα1). Τον σύλλογο Μυασθενών εκπροσώπησε με την ενεργή του παρουσία ο κύριος Ζάφτης Δημήτρης , ο οποιός πληροφορήθηκε για τις δυνατότητες χρηματοδότησης του συλλόγου από ευρωπαϊκά και όχι μόνο προγράμματα. Οι ομιλίες ήταν αρκετά ενδιαφέρουσες καθώς παρουσίασαν τρόπους χρηματοδότησης ειδικά μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, τα οποία μέχρι τώρα ήταν άγνωστα. Οι ίδιοι οι σύλλογοι επίσης παριέγραψαν με ποιους τρόπους προσπαθούν να εξεύρουν οικονομικούς πόρους, κάτι που οφέλησε ιδιαίτερα τους παρισταμένους.

Το βασικό μήνυμα της ημερίδας - πέρα από τις ευκαιρίες χρηματοδότησης - ήταν ότι με τις συνέργεις, τη συνεργασία και την συλλογικότητα θα μπορέσουν οι σύλλογοι να διεκδικήσουν πιο αποτελεσματικά τα αιτήματά τους.

 

Εικόνα1: Εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών στην Ημερίδα "Βήματα Ασθενών"



Main menu 2

Article | by Dr. Radut