Jump to Navigation

Ο Σύλλογος Μυασθενών στον Α’ Κύκλο μαθημάτων της Ακαδημίας Εκπαίδευσης Συλλόγων Ασθενών 20/05/2017

Κάτω από την ομπρέλα του θεσμού των βραβείων Prix Galien Greece και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, ολοκληρώθηκε στις 20/05/2017 ο Α’ Κύκλος μαθημάτων της Ακαδημίας Εκπαίδευσης Συλλόγων Ασθενών για το 2017.

Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν σε δύο εξαμηνιαίους κύκλους: ο Α΄ κύκλος μαθημάτων πραγματοποιήθηκε στις 12 & 13 Μάϊου και ολοκληρώθηκε στις 19 & 20 Μάϊου, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens. Στο συγκεκριμένο κύκλο συμμετείχαν μέλη από 28 Συλλόγους Ασθενών πανελλαδικά ανάμεσά τους και ο Σύλλογος Μυασθενών.

Τον Σύλλογος Μυασθενών εκπροσώπησε η κυρία Σπίγγου Κωνσταντίνα η οποία είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μαθήματα συγκεκριμένης θεματολογίας. Τα μαθήματα, στα μέλη των Συλλόγων Ασθενών, παρέδωσαν επιστήμονες κύρους (Εικόνα1, Εικόνα2) με σκοπό να ενδυναμώσουν το διεκδικητικό και επικοινωνιακό τους προφίλ, να τους βοηθήσουν να εντάξουν νέα μέλη στους συλλόγους τους και να τους προσφέρουν τη γνώση και τα επιπλέον εφόδια να ενημερώνουν την κοινωνία και να επηρεάζουν την Πολιτεία, ώστε όλοι οι ασθενείς να έχουν πρόσβαση στις σύγχρονες θεραπείες και τεχνολογίες.

 

Εικόνα1: Η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Εικόνα 2: Ο επ. καθ. ΟΠΑ, Α. Παπαλεξανδρής κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του.



Main menu 2

Article | by Dr. Radut