Jump to Navigation

Συμμετοχή του Συλλόγου Μυασθενών Ελλάδος στο 6ο συνέδριο της ΠΕΣΠΑ «Οι Σπάνιες Παθήσεις στην Βόρεια Ελλάδα» - 11/07/2013

Στα πλαίσια του 6ου συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Σπάνιων Παθήσεων με θέμα «Οι σπάνιες παθήσεις στη Βόρεια Ελλάδα» που πραγματοποιήθηκε στις 11/12-10-2013 στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τα μέλη του ΔΣ κ. Σπίγγου Νάντια και κ. Ζάφτη Δημήτρη.

Σκοπός του συλλόγου ήταν αφ' ενός με τη συμμετοχή του να προβάλει την Μυασθένεια Gravis μέσα από την παρουσίαση της ομιλίας του Γ. Γεωργιάδη, Δ/ντη της 2ης Νευρολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης που έγινε από την συνεργάτιδα του κ. Κ. Ελευθεριάδου, να παρουσιάσει την δική του δομή και λειτουργία ως σύλλογος, καθώς και να γνωρίσει άλλους συλλόγους που επίσης συμμετείχαν στο συνέδριο, αφ' ετέρου δε τα μέλη του ΔΣ να συναντηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τα μέλη του συλλόγου μας, που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στη Β. Ελλάδα, να ακούσουν τα αιτήματά τους, να παρέχουν σχετικές πληροφορίες για ζητήματα που αφορούν σε διαδικαστικά θέματα ΚΕΠΑ και παροχή φαρμάκων, και τέλος να φέρουν σε προσωπική επαφή τα μέλη μεταξύ τους.

To πρόγραμμα του συνεδρίου χαρακτηρίστηκε με επιτυχία, η συνάντηση με τα μέλη μας είχε θετική έκβαση και επιδίωξη μας είναι να πραγματοποιηθούν και άλλες τέτοιες συναντήσεις στο μέλλον.

Για το ΔΣ

   



Main menu 2

Article | by Dr. Radut