Jump to Navigation

Προσφορά ειδικών εκπτώσεων και διευκολύνσεων από την "Τζάρτος Νευροδιαγνωστική" ΕΠΕ για τα μέλη του ΣΜΕ - 17/12/2014

Ανακοίνωση

 

Αγαπητά μέλη,

Σας πληροφορούμε ότι το εξειδικευμένο διαγνωστικό κέντρο «Τζάρτος ΝευροΔιαγνωστική» ΕΠΕ (Έσλιν  3, Αμπελόκηποι, Αθήνα 11523, Τηλ. 210-6411060, Fax 210-6411067

www.neurodiagnostics.gr ) προσφέρει αποκλειστικά για τα τακτικά ταμειακώς ενήμερα μέλη του Συλλόγου μας, τις ακόλουθες διευκολύνσεις :

·         Οι κλασσικές εξετάσεις για υποδοχέα ακετυλοχολίνης ή MuSK διατίθενται στη συμβολική τιμή των 20 € (μόνο για τα αντισώματα για τα οποία είναι θετικός ο μυασθενής), χωρίς περιορισμό στην συχνότητα των εξετάσεων.

·         Για τα μέλη του συλλόγου που είναι «οροαρνητικοί» μυασθενείς (αρνητικοί σε αντισώματα κατά του υποδοχέα ακετυλοχολίνης και της MuSK) προσφέρει εντελώς δωρεάν τον έλεγχο αντισωμάτων για τα νέα αντιγόνα της μυασθένειας. (Οι εξετάσεις αυτές, προς το παρόν γίνονται αποκλειστικά στο «Τζάρτος ΝευροΔιαγνωστική»).

·          Τέλος, προσφέρει όλες τις άλλες εξετάσεις που πραγματοποιεί το εργαστήριό για άλλες νευρολογικές νόσους, με μεγάλη έκπτωση (20-50% έκπτωση ανάλογα με την εξέταση).

 

Τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του συλλόγου θα πρέπει να επιδεικνύουν την ετήσια κάρτα μέλους που διαθέτουν ώστε να επωφεληθούν των σχετικών διευκολύνσεων.

Το ΔΣ της H-MGA ευχαριστεί θερμά την «Τζάρτος ΝευροΔιαγνωστική» και ευελπιστεί και σε άλλες παρόμοιες προτάσεις προσφοράς για την διευκόλυνση και το συμφέρον των μελών της.

 

Το ΔΣ



Main menu 2

Article | by Dr. Radut