Jump to Navigation

Εντυπώσεις και φωτό από την βραδυά των εκλογών του συλλόγου - 7/3/2017

Αγαπητά μέλη,

Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας και την προσέλευσή σας το απόγευμα της Κυριακής 5/03/17 στο Ινστιτούτο Παστέρ όπου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του συλλόγου μας.

Τα μέλη που παρεβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες, προγραμματισμένες με πρωτοβουλία του συλλόγου. Επίσης, απόλαυσαν τον καφέ τους και συζήτησαν μεταξύ τους καθώς οι εκλογές ήταν σε εξέλιξη.  

Η πρώτη ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη, Διατροφολόγο- Διαιτολόγο της επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, με θέμα ''Αυτοάνοσα Ανοσοποιητικό και Διατροφή''. Μια πραγματικά διαφωτιστική ομιλία μέσω της οποίας οι παρεβρισκόμενοι αντελήφθησαν την άμεση σχέση και αλληλεπίδραση που έχει η διατροφή με την εκδήλωση, την πορεία καθώς και την ίαση μιας αυτοάνοσης ασθένειας.

Εικόνα 1: Ο Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης κατά την ομιλία του με θέμα ¨Αυτοάνοσα Ανοσοποιητικό και Διατροφή"

 

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η Δρ. Μυρτώ Ραφτοπούλου, Neuroscientist (PhD), Certified Corporate Coach. Η παρουσίαση αυτή είχε θέμα την πρωτοποριακή μέθοδο στήριξης και ενδυνάμωσης ασθενών με σπάνια νοσήματα του Διεθνούς Ινστιτούτου M.C.I global. H Δρ. Ραφτοπούλου παρουσίασε ένα καινοτόμο πρόγραμμα υποστήριξης ασθενών μέσω της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Ευελπιστούμε σε μια μελλοντική συνεργασία, όπου οι ασθενείς με την άμεση συμμετοχή τους θα ενημερωθούν αλλά και θα υποστηριχθούν με σκοπό την καλύτερη διαχείριση της ασθένεια τους.

Εικόνα 2: Η Δρ. Μυρτώ Ραφτοπούλου κατά τη διάρκεια της ομιλίας της 

Ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες καθώς και τους καταξιωμένους ομιλητές.

 

 

 

 

 



Main menu 2

Article | by Dr. Radut