Jump to Navigation

Εναρξη λειτουργίας ομάδας ψυχολογικής υποστήριξης - 10/10/2023

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Μυασθενών Ελλάδος,

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την εναρξη του νέου μας προγράμματος της Ομαδικής Ψυχοθεραπείας, με την Ψυχολόγο και μέλος του συλλόγου μας, Νάνσυ Νενέρογλου. Αυτή η πρωτοβουλία έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον, όπου μπορείτε να μοιράζεστε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες σας.

Η ομαδική ψυχοθεραπεία είναι μια πολύτιμη εμπειρία, που συνδυάζει τη δύναμη της κοινότητας με την υποστήριξη της ομάδας. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με άλλα μέλη που αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις και να μοιραστείτε την πορεία της ανάρρωσής σας.

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν δια ζώζης και θα λαμβάνουν χώρα κάθε δύο εβδομάδες στο γραφείο του συλλόγου μας, ξεκινώντας από 20/10/23 και ώρα 18:00-20:00.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα της Ομαδικής Ψυχοθεραπείας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο ή στο email του συλλόγου ή στο προσωπικό τηλέφωνο της προέδρου μας Νάντιας Σπίγγου (6944594667), για να κλείσετε τη θέση σας. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, επομένως, παρακαλούμε ενημερώστε μας μέχρι την Παρασκευή 13/10/23.  

Σε περίπτωση που δηλώσετε συμμετοχή, είναι σημαντικό να προσέλθετε εγκαίρως, διότι η παρουσία σας είναι πολύτιμη για την επιτυχία αυτού του προγράμματος.

Αυτή είναι μια ευκαιρία για αλληλεγγύη, ανάπτυξη και εποικοδομητική αλληλεπίδραση. Εμείς στον Σύλλογό μας, πιστεύουμε ότι μέσα από τη συνεργασία και την υποστήριξη μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό περιβάλλον που ενισχύει την ψυχική μας υγεία και ευημερία.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας και τη συμμετοχή σας σε αυτό το σημαντικό πρόγραμμα. Αναμένουμε με ανυπομονησία να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι ανάρρωσης και ανακάλυψης μαζί σας.

 

Με εκτίμηση,

Το  ΔΣ

 



Main menu 2

Article | by Dr. Radut